Adriatik Kelmendi

  • Kredencialet që ndonjëherë nuk kanë kuptim

    Epo, unë refuzoj t'i nënshtrohem mendësisë së një njeriu që përpiqet të paraqitet superior siç ishte rasti me Abit Hoxhën dhe me zt. Kelmendin kjo është madje edhe jo etike. Prandaj, po reagoj këtu sepse është jetësisht e rëndësishme të ekspozohet kjo mendësi e përpjekje e cekët. ...