Kosova

  • Si zbatohet ligji dhe etika në media?

    ETIKA – Nëse një ngjarje lajmesh ndodh në pronën publike, anëtarët e stafit të medias kanë të drejtën ligjore për të raportuar ngjarjen për sa kohë që nuk ndërhyjnë në punët e policisë apo lëvizjen e lirë të trafikut. LIGJI – Zyrtarët e policisë dhe zjarrfikësve, megjithatë, kanë të...