Kritikë

  • Si zbatohet ligji dhe etika në media?

    ETIKA – Nëse një ngjarje lajmesh ndodh në pronën publike, anëtarët e stafit të medias kanë të drejtën ligjore për të raportuar ngjarjen për sa kohë që nuk ndërhyjnë në punët e policisë apo lëvizjen e lirë të trafikut. LIGJI – Zyrtarët e policisë dhe zjarrfikësve, megjithatë, kanë të...
  • Çmimet Politike, për Inferiorët e Gazetarisë

    AGK, nuk ka qëndrim të qartë lidhur me krejt këtë gjendje, dhe nuk ka bërë ndonjë përpjekje për të hartuar ndonjë raport, apo për të kërkuar llogari, pasi janë shokë të politikanëve....